Forretter

Café Mistral

Forretter

Rekecoctail

95,-

Shrimp coctail

 

Salat, reker, Thousand Island

 

Allergener: E, SN, SD

 

 

 

Gambas al Ajillo

95,-

Scampi i olivenolje med hvitløk og chili

 

Scampi in olive oil with garlic and chili

 

Allergener: SD

 

 

 

Gratinerte reker med champingnonstuing og ost

95,-

Gratinated shrimps with mushroom sauce and cheese

 

Allergener: M, G, SD

 

 

 

Snegler med hvitløksmør

88,-

Snails in garlic butter

 

Allergener: BD

 

 

 

Thai marinert scampi

119,-

Med urter: oregano, timian, hvitløk og basilikum

 

Thai marinaded scampi with herbs: oregano, thyme, garlic and basil

 

Allergener: SD

 

 

 

Fiskesuppe, kremet

95,-

Creamed fish soup

 

Allergener: M, SL, SD, F

 

 

 

Fransk løksuppe, gratinert med ost

88,-

French onion suop, gratinated

 

Allergener: M, G

 

 

 

Forklaring allergier

 

E = egg, F = fisk, G = gluten, M = melk, N = nøtter; valnøtter, hasselnøtter,

 

mandler, SF = sulfit, SL = selleri, SN = sennep, SS = sesam, SY = soya, BD =

 

bløtdyr; snegler, blåskjell, blekksprut, sandskjell, SD = skalldyr; reker, scampi,

 

hummer, P = peanøtter

 

 

 

Brød til forretter og småretter inneholder:

 

G, HVETE, sammalt HVETE, surdeig av HVETE, RUGMEL, sammalt RUG, linfrød,

 

solsikkekjerner, RUGKLI, SY, M, N, hvalnøtter, hasselnøtter, mandler og SS

 

 

 

Åpningstider

Siste nytt

Ny hjemmeside er på plass. En god del nye retter er tilgjengelig, særlig fiskeretter. I tillegg til rettene på hjemmesiden har vi alltid noen dagens retter som vi variere.

Mandag 1200 - 2300

Tirsdag 1200 - 2300

Onsdag 1200 - 0100

Torsdag 1200 - 0100

Fredag 1200 - 0100

Lørdag 1200 - 0100

Søndag 1400 - 2300